A+ R A-

Un fotomodel devine scriitoare

Email Imprimare

 

Ruxandra Postatny, fosta participant─â a concursului Next Top Model, organizat de creatorul de mod─â C─ât─âlin Botezatu, a decis s─â vorbeasc─â despre experien╚Ťa ei în domeniul modellingului, punând totul în filele unei c─âr╚Ťi. Modelul nume╚Öte cartea "o extensie" a gândurilor, tr─âirilor ╚Öi sentimentelor din timpul concursului.

Alexandra Oni╚Ťa: Care a fost perioada în care ai început s─â scrii?

Ruxandra Postatny: La începutul liceului m-am apucat de scris poezii...nu foarte multe...s─â zicem c─â mi-am testat capacit─â╚Ťile. Nu îmi trecea prin gând ╚Öi nici nu îmi doream s─â scriu cândva o carte.

Dar între timp a aparut experien╚Ťa Next Top Model. Chiar dac─â am participat timp de 5 episoade în cantonament, am înv─â╚Ťat ╚Öi am v─âzut multe lucruri. Altele pl─âcute ╚Öi altele mai

pu╚Ťin pl─âcute.

A.O.: Ai participat la concursuri de literatur─â?

R.P.: Nu, nu am participat la concursuri de literatur─â, îns─â de mica am avut o pasiune pentru limba ╚Öi literatura român─â ╚Öi cred c─â eram singura din clas─â care realiza compunerile cu o mare pl─âcere.

A.O.: Ce gen de poezie scriai?

R.P.:Poezii romantice scriam.

A.O.:  Ce te inspira s─â le scrii?

R.P.: De cele mai multe ori mă inspir din propriile mele trăiri și experiente.

A.O.: Care a fost motivul pentru care te-ai decis s─â scrii o carte, având în vedere faptul c─â ai început cu poeziile?

R.P.: M-am ho─ârât s─â scriu o carte fiindc─â sunt foarte multe lucruri ascunse în culisele NTM (Next Top Model). Lucruri pe care telespectatorii nu le v─âd din fa╚Ťa micilor ecrane. Consider c─â e dreptul multor p─ârin╚Ťi s─â ╚Ötie la ce emisiune î╚Öi las─â fetele s─â participe ╚Öi s─â cunoasc─â cu adev─ârat fiecare tr─âire pe care o are o concurent─â.

În primul rând scriu cartea pentru mine. A fost o experien╚Ť─â care m-a ajutat s─â evoluez ╚Öi s─â îmi testez limitele. Nicidecum nu fac acest lucru pentru celebritate. Scriu cartea pentru linistea mea sufleteasc─â.

A.O.: Despre ce vorbește cartea ta?

R.P.: În carte se urm─âre╚Öte atât evolu╚Ťia mea sufleteasc─â pe parcursul cantonamentului, dar ╚Öi modul în care se desf─â╚Öoar─â întreaga experien╚Ť─â NTM în spatele ecranelor.

Cartea scoate la iveal─â multe secrete din culise, dar pune accent pe schimb─ârile pe care le-am suferit într-un mod alert ╚Öi care m-au marcat într-o manier─â nedorit─â, timp de o bun─â perioada.

A.O.: Cine este personajul principal al c─âr╚Ťii?

R.P.: Eu sunt personajul principal. Toate întâmpl─ârile sunt relatate din perspectiva mea.

A.O.: Când va fi publicat─â cartea?

R.P.: Înc─â e în lucru. Depinde de editur─â. Înc─â nu am hot─ârât nici num─ârul de exemplare care urmeaz─â s─â fie tip─ârite, îns─â am nevoie de sponsori care s─â m─â ajute s─â duc la bun sfârsit acest proiect.

Apari╚Ťia c─âr╚Ťii va fi anun╚Ťat─â pe site-ul TeiusOnline, de îndat─â ce aceasta va fi publicat─â. Persoanele care vor s─â ajute la sponsorizarea acestei c─âr╚Ťi, pot lua leg─âtura cu Ruxandra, pe adresa acesteia de Facebook, Ruxandra Postatny.


( 11 Voturi )Un fotomodel devine scriitoare

Vizitatori online

Avem 1818 vizitatori online

Orase partenere