A+ R A-

Weekend plin de accidente rutiere

Email Imprimare

Week-end-ul care a trecut a fost unul plin de evenimente rutiere pe raza jude┼úului Alba. La doua dintre acestea au intervenit cei de la Poli┼úia ora┼čului Teiu┼č. Iat─â ┼či comunicatele de pres─â ale IPJ Alba legate de cele dou─â accidente:

"La data de 14.10.2012, Poli┼úia ora╚Öului Teiu╚Ö a fost sesizat─â cu privire la faptul c─â pe strada Santieristului din localitatea Vinerea, jude╚Ťul Alba, a avut loc un accident de circula╚Ťie.
    Din primele cercet─âri, echipa de poli╚Ťi╚Öti deplasat─â la fa╚Ťa locului a constatat c─â Matei T.T. de 27 de ani, din municipiul Alba Iulia,  jude╚Ťul Alba, în timp ce a condus autoturismul pe direc╚Ťia de mers strada Principal─â - strada Santieristului din localitatea Vinerea, jude╚Ťul Alba, în momentul în care a ajuns la trecerea la nivel cu calea ferat─â f─âr─â bariere, semnalizat─â cu indicator ”Oprire” ╚Öi “Trecere la nivel cu calea ferata simpl─â f─âr─â bariere” s-a

angajat în traversarea acesteia, f─âr─â a opri autoturismul ╚Öi f─âr─â a se asigura corespunz─âtor, astfel încât a fost surprins ╚Öi a fost tamponat în partea lateral─â stânga de c─âtre Trenul nr.14866 care circula pe rela╚Ťia Cugir-Sibot-Alba Iulia.
În urma accidentului Matei T.T. a suferit leziuni corporale u┼čoare, a fost transportat la Spitalul Jude╚Ťean Alba Iulia, îns─â nu a r─âmas internat în spital.     Cercet─ârile continu─â.
La data de 14.10.2012, ora 16.00 , Poli┼úia ora╚Öului Teiu╚Ö a fost sesizat─â cu privire la faptul c─â în afara localit─â╚Ťii Sîntimbru, jude╚Ťul Alba, a avut loc un accident rutier.
    Din primele cercet─âri, echipa de poli╚Ťi╚Öti deplasat─â la fa╚Ťa locului a constatat c─â B.C. Cosmin de 33 de ani, din municipiul Alba Iulia,  jude╚Ťul Alba, în timp ce conducea o autoutilitar─â pe Drumul Na╚Ťional 1, la km 389+0,16m, în afara localit─â╚Ťii Sîntimbru a p─âtruns pe sensul opus de mers ╚Öi a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Aurel F.D. de 59 de ani din Alba Iulia, jude╚Ťul Alba.
În urma accidentului Aurel F.D. a suferit leziuni corporale u┼čoare, a fost transportat la Spitalul Jude╚Ťean Alba Iulia, îns─â nu a r─âmas internat în spital.
    Fa╚Ť─â de conduc─âtorul auto, poli╚Ťi╚Ötii continu─â cercet─ârile pentru comiterea infrac╚Ťiunii de v─ât─âmare corporal─â din culp─â."

 

Foto:arhiv─â


( 0 Voturi )Weekend plin de accidente rutiere

Vizitatori online

Avem 188 vizitatori online

Orase partenere