A+ R A-

テ始tregalde folk

Email Imprimare

 

Asociaナ」ia pentru Promovarea Servicilor de Turism ナ殃 Agrement organizeazト în perioada 27-29 iunie, un festival destinat iubitorilor de muzicト folk, care se va desfトη殷ra în satul Ivトハiナ din comuna Întregalde, Judetul Alba.

Festivalul va avea loc pe un teren întins, unde va fi amplasatト scena ナ殃 unde, de asemenea, concurenナ」ii ナ殃 invitaナ」ii vor putea campa. Va fi o tabトビト mare, unde cortul va fi casa omului pe durata celor trei zile. Tariful pentru o noapte de campare cu cortul pe locul festivalului este de 15 de lei, iar pentru trei nopナ」i, 50 de lei.

Concursul se va desfトη殷ra în primele douト zile, în 27 ナ殃 28, iar în 29, se vor acorda marile premii. Pe lângト acest concurs, în fiecare seara vor fi concerte de muzicト folk, focuri de tabトビト, iar în primele douト zile se vor face excursii în zonト, dar ナ殃 workshop-uri rurale. Se va gトフi mâncare la cazan ナ殃 se va servi cafea suedezト. De asemenea va fi pregトフitト o mâncare specific suedezト.

La concert vor participa Stelian Maria, Mario Ovidiu Madius, Adi Mitescu împreunト cu Daniel Opriナ」a ナ殃 Puiu Bretoi; Raluca Cismaru; Walter Dionisie ナ殃 Anca Oprescu; Corcioveanu Cristi; Octavian Bud; Nicu Nicuナ殪r; Titus Constantin ナ殃 Iulia Em; Grupul Alergic; Claudiu Voic; Daniel FaT;  Grupul Nelu Pitic, Daniel Julean & Prietenii (Dan Miron, Miki Csordas ナ殃 Andrei Pitic).

 

Pentru mai multe detalii despre concurs, accesaナ」i pagina de facebook https://www.facebook.com/IntregaldeFolk.Competitie


( 3 Voturi )テ始tregalde folk

Vizitatori online

Avem 1637 vizitatori online

Orase partenere