A+ R A-

Stiri din Teius


NUMĂR DE REFERINȚĂ: M19.2 (M19.7/6A) – 1/17
Grupul de Acțiune Locală ”PE MUREȘ ȘI PE TÂRNAVE” anunță public lansarea sesiunii nr. 1 de cerere de proiecte pentru măsura 19.7/ 6A – ”Dezvoltarea sectorului non-agricol și sprijinirea antreprenorialului”
DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 06 NOIEMBRIE 2017
DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A PROIECTELOR: 11 DECEMBRIE 2017

 


( 0 Voturi )

 

 

DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 18 AUGUST 2017
DATA LIMITĂ DE DEPUNERE A PROIECTELOR: 18 SEPTEMBRIE 2017
LOCUL ȘI INTERVALUL ORAR ÎN CARE SE POT DEPUNE PROIECTELE: Depunerea proiectelor se va face la sediul Gal ”Pe Mureș și pe Târnave” din Comuna Noșlac, str. Principală nr. 78, Județul Alba, zilnic (de luni – vineri) între orele 08:30-16:30, până la data limită.
FONDURILE DISPONIBILE – alocate în această sesiune


( 1 Vot )

 

Grupul de Acțiune Locală ”PE MUREȘ ȘI PE TÂRNAVE” anunță public lansarea primei sesiunii de cerere de proiecte pentru măsura 19.1/ 6B Incluziune socială şi îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a minorităţilor şi grupurilor vulnerabile.
DATA LANSĂRII APELULUI DE SELECȚIE: 12 IULIE 2017


( 0 Voturi )


Cerințe minime impuse de post: studii superioare economice, cunoștințe de IT, abilități de negociere, analiză și sinteză a datelor de natură financiară; capacitate de a lucra sub presiune și cu termene limită; rezistență la stres, bune abilități de comunicare și relaționare interpersonală, orientat către munca în echipă.


( 2 Voturi )

CAR Credit Teius angajeaza colaboratori

Email Imprimare

 

Casa de Ajutor Reciproc Credit Teiuş caută colaboratori cu timp parţial, pentru acordarea de împrumuturi pentru persoanele fizice, în comunele judeţului Alba, precum şi în localităţiile limitrofe din judeţele Cluj, Mureş, Sibiu, Hunedoara, Arad, Bihor.


( 0 Voturi )

 

Mult discutatul Cod Fiscal pe anul 2016, respectiv Legea 227/2015 a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 688 din 10.09.2015 și pentru că nu există alte mențiuni, ea își are efecte de la data publicării ei.

            Au curs râuri, fluvii de cerneală despre cât de bun sau de prost este, ce efecte pozitive sau negative va avea asupra populației începând cu 1 ianuarie 2016. Au fost analizate sumele pe care le vor datora firmele, apartamentele, clădirile, stâlpii și proprietarii acestora. Dar un lucru a trecut oarecum neobservat.

            Pentru a fi concreți, vom folosi ghilimele de rigoare, pentru a nu deveni și noi plagiatori, și vom cita din legea de mai sus, respectiv articolul 465, alineatele 2 și 3:


( 4 Voturi )

Invitaţie lansare carte la Teiuş

Email Imprimare

Cristian Florin Bota împreună cu Primăria şi Consiliul local al oraşului Teiuş, au deosebita onoare de a vă invita, în data de 30 august 2015, ora 12.30, la evenimentul dedicat lansării cărţii “O schiţă de istorie a Teiuşului. Cronologie. Secolele XIII-XXI” care va avea loc la Casa de Cultură a oraşului Teiuş.


( 2 Voturi )

Duminică, 16 august 2015, de la ora 13:00, va avea loc lansarea volumului ”Odinioară în Vințu de Jos”, ediția a III-a revăzută și adăugită de autor – Cristian Florin Bota. Evenimentul se desfășoară la Căminul Cultural din localitate.

"Actuala reeditare a lucrării domnului Cristian Florin Bota, Odinioară în Vinţu de Jos, este necesară, deoarece ea aduce un plus de documentare, atât în ceea ce priveşte conţinutul său istoric documentar, cât şi cel ilustrativ.


( 3 Voturi )


Povestea unui campion

Daniel Oltean este teiușeanul în vârstă de 20 de ani care a reușit să câștige două titluri importante: cel de campion național al Spaniei la kick boxing și titlul de campion european la K1. Toate acestea într-un singur an.


Bebe Biv, cum îi spun apropiații, a început prima dată prin 2006-2007 cu sala, negândindu-se că o să ajungă atât de departe. „Totul a început dintr-o pasiune. Încă de când eram un mic copil am început să mă antrenez, dintr-o joacă. Făceam tot felul de improvizații, la un moment dat, țin minte că am legat de un nuc din spatele casei un sac de rafie, care era sacul meu de box. Acolo îmi petreceam câteva ore pe zi, lovind în el fără mănuși, pentru că pe atunci nu îmi permiteam să îmi cumpăr echipament. Și de atunci, visam zi de zi un meci pentru titlu...


( 3 Voturi )

Grupul de Acțiune Locală ”Pe Mureș și pe Târnave”anunță lansarea sesiunii 2/ 2015 pentru selecția proiectelor în cadrul măsurilor:

411.12 Instalarea tanarului fermier

413.1 Renovarea satelor si echiparea teritoriului

413.2Promovarea valorilor spatiului rural, patrimoniului material si imaterial,

 


( 0 Voturi )

Pagina 1 din 12

Vizitatori online

Avem 104 vizitatori online

Orase partenere